traducció - translate - traducción

dimarts, 22 de maig del 2018

ARA TOCA CONTRAATACAR

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Font: rebut per facebook

Bon dia, la via econòmica és una de les poques que ens queda per defensar-nos. Amb un amic estem treballant per afegir més coses en aquest llistat de productes fabricats a Catalunya. Moltes empreses catalanes han patit una important davallada en les comandes de clients espanyols des del setembre. Per si penses que ja enviem prou diners a Espanya amb els 16.000 milions d'euros d'impostos anuals que paguem els catalans i que no tornen mai, i que cal afavorir les nostres empreses i el nostre teixit productiu. Si et sembla una bona iniciativa es pot fer circular (preferentment mitjançant missatges, mails, whatsapps, etc., per no donar idees als que ens volen mal). Cal tenir en compte que a molts llocs d'Espanya ens estan fent boycot comercial, hi ha bars de Gijón que han posat rètols dient que deixen entrar mascotes però no independentistes.

El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado Blanco, va dir que Espanya és un transatlàntic i Catalunya una zodiac. Demostrem-li que econòmicament, com en tantes altres coses, no som cap zodiac, que més aviat ho són ells, que han dilapidat 64.000 milions d'euros del fons per les pensions, n'han regalat 60.000 als bancs i ens obliguen a pagar els 21.000 milions del Proyecto Castor de Florentino Pérez en la factura del gas. Demostrem que econòmicament ens en podem sortir, com hem fet sempre al llarg de la nostra història. La nostra sanitat, les escoles, la cura del medi ambient, la investigació científica, la inserció sociolaboral, el transport públic que no es Renfe, el foment de la nostra cultura, la televisió i la ràdio públiques, etc., funcionen amb la riquesa que generem nosaltres, un cop restada la part que ens roba Espanya. A molts barris i pobles tenim moltes mancances, atur, pobresa i famílies que no arriben a finals de mes. Abans d'enviar més diners al país que cridava "a por ellos", hem de resoldre els nostres problemes.
Si no ens defensem amb accions que a ells els perjudiquin (i no hi ha res que faci tant de mal com la butxaca), ens esclafaran encara més. Si les vendes a Catalunya de Repsol, o Cepsa, o Movistar, o Zara-Bershka-Stradivarius, o Mercadona, baixessin un 40%, ja veuríem que ràpid en Brufau, l'Amancio Ortega, en César Alierta o en Roig trucarien al M. Rajoy. Tot el que estan fent en tots els fronts, judicial, policial, polític, infraestructures, mediàtic, demostra la ràbia que ens tenen i el ressentiment amb el que actuen. Acabo el missatge com el començava, la via econòmica és una de les poques que ens queden per defensar-nos de tanta agressió rancuniosa i tanta ignomínia.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial