traducció - translate - traducción

dijous, 15 de febrer del 2018

SALVEM TV3 ENTRE TOTS

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


Degut a la reforma de l’IVA a la qual està sotmesa la nostra televisió pública actualment, i a les supressions de programes que sofreix i sofrirà d'aquí uns mesos creiem necessari ajudar aquesta televisió que tants anys ha acompanyat les nostres llars. És per això que comencem una onada solidària d'idees per tal d'ajudar TV3 de totes les maneres possibles.Estem en contacte amb TV3 i tant ells com nosaltres estem a l'espera de què passarà amb la política a partir d'ara, ja que, si finalment hi ha govern, no sabem del cert si hi haurà suficient finançament per TV3. Amb l'ajuda de tots, i la solidaritat que tant caracteritza als catalans, ho aconseguirem. 



Estem rebent moltes propostes, entre les quals hi ha: pagar una quota mensual o anual per veure TV3 o 3alacarta, organitzar una Marató per tal de recollir fons, etc. Totes aquestes propostes les fem arribar a TV3 per tal de poder col·laborar entre tots. També tenim una llista amb les accions que s'estan duent a terme en aquests moments i en les quals hi podeu participar. 


La nostra televisió és de tots i no es toca! #SalvemTV3 





COMUNICAT

Avui ens hem despertat amb unes declaracions de la ministra de Defensa espanyola, Maria Dolores de Cospedal, en què diu que "si se prolonga el 155, habrá que revisar TV3".
Des de Salvem TV3, una associació que a les xarxes té més de 10000 seguidors i que compta amb més de 1000 voluntaris, volem fer un comunicat denunciant les paraules de la ministra de Defensa.
TV3 és una televisió plural, amb uns grans index d'audiència i lliure del sectarisme del qual tant es parla últimament. Les denúncies d'un suposat adoctrinament son constants i fan sonar totes les alarmes, TV3 s'ha convertit en una arma amb la qual els diferents partits polítics juguen i es tiren els uns contra els altres. Es diu que TV3 és un medi propagandístic i manipulador, un aparell de propaganda política amb determinats interessos partidistes.
Volem dir que TV3 és una televisió oberta i plural, una televisió que ens ha acompanyat i, a alguns, ens ha ajudat a créixer i a fer-nos grans. No només parlem del fet que "la nostra", és nostra perquè, primer de tot, utilitza la nostra llengua, el català. Gràcies a TV3 el català és una llengua potent i viva. A part de la llengua, TV3 és una televisió que ens ofereix i ens ha ofert molts programes culturals que moltes altres cadenes poden envejar. TV3 ens ensenya les nostres festes populars, els nostres músics, pintors, artistes, escriptors... Des de Salvem TV3 volem fer palès que els joves catalans que hem crescut amb TV3 no ens sentim ni adoctrinats ni polititzats. Hem crescut amb programes com "Una ma de contes" que ens mostrava altres cultures a través de dibuixos i pintures, hem crescut amb series de dibuixos animats amb un doblatge al català brillant, la família del "Súper 3" ens ajudava a passar les tardes després de l'escola i el "Què Qui Com" ens feia classes de química i física. A mesura que ens vam anar fent grans, vam conèixer l"'lnfoK", un programa que pretenia i pretén ser un telenotícies pels més joves de manera que ningú s'escapi de l'actualitat del nostre món. A part d'això, hem vist la solidaritat dels catalans que s'involucren amb malalties i infeccions a través de "la Marató" donant milions d'euros de manera solidària.
A partir de llavors, vam créixer i ens vam fer grans. TV3 no ens diu ni qui son els bons ni qui son els dolents, TV3 informa i ens ofereix obres mestres com "Polònia" o I"'APM?", programes que fan humor de tothom, puntualitzem, tothom. TV3 no es tirarà enrere per més acusacions que apareguin.
Prou de fer servir la nostra televisió com una arma, prou d'acusacions d'adoctrinament, som molts els que reclamem que TV3 deixi de ser a l'ull de l'huracà.
TV3 no adoctrina ni ens diu què hem de pensar ni com.
TV3 és la nostra i no es toca!
Font: Salvem TV3
Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial