traducció - translate - traducción

divendres, 15 de desembre del 2017

La Junta Electoral permet a C's monopolitzar el centre de Barcelona

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

A més, el partit unionista no paga ni un euro per a tenir-la allà plantada

La ciclòpia carpa de Cs al centre de Barcelona
Gerard Sesé @gerardsese | Sorpresa i estupefacció a parts iguals és, com a norma general, els sentiments que es desperten a molts dels vianants que aquests dies es passegen per la cèntrica i concorreguda plaça Universitat de Barcelona quan veuen la gegantina i desmesurada carpa de Ciudadanos. Una mena de cuc monstruós partit per la meitat ple de televisions de plasma on hi surt en bucle Inés Arrimadas. I molts es pregunet... fins quan l'hauran d'aguantar?

Hi serà tota la campanya electoral
 
La gran carpa inflable fa 10 metres de llarg per 10 d'ample i 5,5 d'alt, ocupa bona part de la plaça Universitat des del 5 de desembre i hi serà fins al pròxim 19 de desembre, amb l'excepció del dia 16.
 
Favoritisme de la Junta Electoral?
 
Tal com explica eldiario.es, l'Ajuntament de Barcelona està "preocupat" pel fet que la Junta Electoral hagi permès a un sol partit instal·lar durant tants dies una carpa de grans dimensions a una plaça tan concorreguda. De fet, ho ha arribat a titllar d'un acte de "monopolitzar per una sola organització" un espai públic tan cobdiciat. Però la Junta Electoral li ho ha permès i li ha atorgat la llicència d'ocupació corresponent. També, el consistori s'ha mostrat sorprès perquè desconeixia les dimensions tan grandiloqüents de la carpa.
 
Cost 0
 
Ciudadanos no ha hagut de pagar res a l'Ajuntament gràcies a l'Ordenança fiscal municipal que diu que ​​els partits polítics estan exempts del pagament d'aquesta taxa durant el període electoral. Segons el diari citat, Ciudadanos ha pagat uns 12.000 euros per la instal·lació i 300 euros diaris del cost de tenir un vigilant de seguretat durant 24 hores.



Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial