traducció - translate - traducción

dissabte, 7 d’octubre del 2017

DEMÀ, NINGÚ AL CARRER

L'ANC crida a buidar els carrers de Barcelona davant la manifestació espanyolista


Diumenge hi ha convocada una manifestació de Societat Civil Catalana, el PP i C's, per denunciar el ple en el qual Puigdemont explicarà com s'aplicaran els resultats de l'1-O

per G.A

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, i el d'Òmnium, Jordi Cuixart ACN
"Estem convençuts que representem milions de catalans. Donem veu a milions de catalans, i als 47 milions d'espanyols que no poden alçar la veu de catalans perquè els amenacen". El líder del PP, Xavier García Albiol, cridava així a sortir al carrer aquest diumenge 8 d'octubre a les 12h per manifestar-se contra el referèndum i contra el ple convocat per aquest dilluns 9 d'octubre, en què el president Puigdemont ha de comparèixer per explicar com s'aplicaran els resultats de l'1-O, un ple en què podria proclamar-se la independència.

Davant d'aquesta mobilització, impulsada inicialment per Societat Civil Catalana, i a la qual també s'hi ha sumat Ciutadans però no el PSC, l'ANC també ha fet una crida: "Aquest diumenge 8 els qui vam anar a votar l'1 d'octubre buidarem els carrers de Barcelona i guardarem forces. Han convocat una manifestació espanyolista. La seva causa és ben legítima, i és normal que es manifestin, a la vegada que és lamentable que aquestes manifestacions tolerin la presència de grups violents d'ultradreta, que no representen gens els partidaris del No", diu l'ANC en un comunicat. 

"Diumenge vam fer el gran pas que necessitàvem. Vam saber defensar com a gent de pau els col·legis electorals, contra la violència policial. Vam poder votar i el sí va guanyar! Dilluns que ve, el 9 d'octubre, el Parlament es reunirà per declarar la independència. Aquest dilluns exigirà una mobilització màxima", avisa l'ANC, conscient que, probablement, serà un dia llarg de mobilitzacions al carrer quan arribi la resposta de Madrid. 
L'ANC convida els catalans a quedar-se a casa aquest diumenge
L'ANC convida els catalans a quedar-se a casa aquest diumenge JOAN ANTONI GUERRERO

Pots seguir Boladevidre
Twitter:       @Boladevidre