traducció - translate - traducción

divendres, 9 de desembre del 2016

¡Viva Mordor! | Societat Anònima




Benvolguts, o no:

Us escric preocupat perquè, en ser català, he de respondre al constructe de 'cateto / paleto' que ha generat el vostre fèrtil sistema de creences. Perquè, exactament, què és un 'paleto'? És algú que porta calada la boina fins a les orelles i que pensa que el campanar del seu poble és la millor construcció duta a terme per un ésser humà ja que és l'únic que ha volgut veure en la seva vida? És algú que davant la manca d'abraçades físiques en la seva desastrosa vida sentimental necessita exterioritzar les seves frustracions a Twitter a través d'insults etnicistas? O potser és algú que té cara d'ou a Twitter perquè encara no ha descobert que es pot canviar la foto de perfil? No ho sé ... de debò. No tinc ni idea de què és un ignorant segons la vostra escola filosòfica.

A vegades tinc la impressió que Espanya s'assembla cada vegada més a Mordor, aquest paisatge fictici creat per Tolkien. Aquí, Sauron Franco va forjar l'anell de la Unitat d'Espanya en les fargues del 'valle de los caidos', cap a l'any 1975, poc abans de la seva mort, amb l'objectiu de dominar completament els pobles de la perifèria. Anys després, Mordor s'ha convertit en l'escenari de les últimes aventures dels membres de la Comunitat de l'Assemblea Nacional Catalana en el seu afany per destruir l'Anell de la Unitat d'Espanya. A Mordor, la Unitat d'Espanya il·lumina el pensament dels humans que, gràcies al seu immens poder, els converteix en savis. Ser monolingüe, votar partits corruptes, creure que el Rei és poc menys que l'Oracle de Delfos i que Franco és el déu fundacional de Mordor i, sobretot, haver estat el receptor d'aquesta font de coneixement universal que és la Unitat d'Espanya és realment un regal. La resta de mortals que no creiem en aquests principis ens veiem marginats a la condició de 'cateto / paleto', especialment si hem nascut a Catalunya, terra de victimistes, rondinaires, dissidents, separatistes i ignorants que imaginen altres models de societat que no s'avenen amb l'obsequi dels pares fundacionals del mite de Mordor.

Estic molt trist. Sóc un ignorant que vagarà perdut per les terres inhòspites de la ignorància, poc inclinat a ser il·luminat per la Unitat d'Espanya i que, en la seva aventura vital, mai no podrà rebre el resplendor de l'Anell Únic. M'aclapara haver nascut a Barcelona, ​​la sisena ciutat del món amb millor reputació, la número 24 segons la seva qualitat de vida i la cinquena més atractiva d'Europa per invertir-hi. Quina pena !!! 'És tan trist que Catalunya aculli les tres millors universitats d'Espanya segons l'U-Rànquing de la Fundació BBVA !!! 'És tan frustrant que Catalunya representi el 25% del PIB espanyol !!! El problema és que som uns ignorants ... Tant veure TV3 no pot ser bo ... Amb el que 'molan' els programes de Bertín Osborne !!!

Al final, crec que el que he de fer és aprendre a insultar. Qualificar de 'cateto / paleto' a qui no pensi com jo ha de ser una activitat intel·ligent, reflexiva i que procedeix de l'ús eficient de les neurones i les sinapsis en el regne de Mordor. El que passa és que, com que no he estat receptor de la saviesa de l'Anell Únic, m'he quedat al marge d'aquestes habilitats socials. Doncs res, posaré els meus futurs esforços en aprendre a insultar. Potser així pugui ser un dels escollits i aquesta saviesa em permeti gaudir amb els discursos de Nadal del Rei. Visca Mórdor!
#Àlex_RibesEm pots seguir a Twitter @blogsocietat i a Facebook
Font: ¡Viva Mordor! | Societat Anònima