traducció - translate - traducción

diumenge, 27 de novembre del 2016

Quan la mentida fa riure i la realitat, plorar


Albert Rivera: “Les multinacionals fugen de les zones políticament inestables. Catalunya comença a ser mal vista”.
El monstre americà “Amazon” escull El Prat del Llobregat per obrir el més gran centre de logística del sud d’Europa.

José Manuel Soria: ”El crecimiento de la actividad empresarial en Catalunya está en serio peligro por la deriva independentista”.
- A Catalunya es van crear el 2.015, 18.667 noves empreses, un 19’3% més, respecte l’any anterior mentre que Madrid pateix una davallada del 3’2%

Inés Arrimadas: “El procés posa en perill el paper impulsor i tecnològic que Catalunya ha tingut en el passat”
- El grup japonès NTT Com. aposta per Barcelona per instal·lar-se i donar servei des de la capital catalana a tota Europa.

Soraya Saénz de Santamaría: “Los turistas quieren tranquilidad. Los cansinos debates sobre identidad local solo ocasionan rechazo”.
- Catalunya amb més 17 milions de turistes, es situa al capdavant del turisme estatal, seguit de Balears, Canàries, Andalusia i Madrid, per aquest ordre.

La realitat.
El Tribunal Constitucional espanyol està a punt de dictar sentència d'inhabilitació a ciutadans escollits pel poble.

Enhorabona Espanya! Benvinguda al Club selecte de països on es pot aniquilar de forma dictatorial a un contrincant polític elegit democràticament,  com passa a Síria, Iemen, Angola, Turquía o el Congo...
Compartim-ho, escampem-ho, cridem-ho. S’ha acabat viure atemorit i callar amb el cap cot. Som catalans! Que només els petons ens tapin la boca.

Font:
María Luisa Piñol Gómez