traducció - translate - traducción

dimarts, 3 de maig del 2016

Illencs organitzarà a Barcelona un homenatge al poeta manacorí Guillem d'Efak


El proper dissabte 7 de maig a les 20h, Illencs organitzarem - amb la col·laboració de Viasona i Joves de Mallorca per la Llengua - un Homenatge Popular a Guillem d'Efak: “La Revolució del Bon Gust”.

L’acte tindrà lloc al Centre Artesà Tradiconàrius (CAT) de Gràcia, i el conduiran els actors Antoni Lluís Reyes i Maria Antònia Salas. Repassarem la vida i obra de l’artista manacorí amb tot de músics i poetes convidats que vos anirem descobrint al llarg de les properes setmanes.

Sobre com i on adquirir les entrades, aviat vos ampliarem la informació.


LA REVOLUCIÓ DEL BON GUST

El col·lectiu Illencs organitzarà el proper dissabte 7 de maig un homenatge popular al poeta manacorí Guillem d'Efak. Serà al Centre Artesà Tradiconàrius (CAT) de Gràcia i hi col·laboraran també Joves de Mallorca per la Llengua i el portal de música Viasona.


L'homenatge inclourà diferents actuacions de música i poesia i farà un repàs a la biografia de d'Efak. El presentaran els actors manacorins Toni Lluís Reyes i Maria Antònia Salas.

Illencs és un grup de persones de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera residents a Barcelona. Es mobilitzaren per primera vegada el 2012 contra els primers atacs a la llengua del govern Bauzá sota el nom d'Illencs pel Català i, des de llavors, organitzen periòdicament activitats de caire social i cultural a la ciutat de Barcelona.

Amb aquest nom transgressor encapçalam l'Homenatge Popular a Guillem d'Efak, que com dèiem ahir el durem a terme el proper 7 de maig al CAT de Gràcia. Heu vist quina imatge més potent ens ha preparat en Toni Galmés-dibuixos per a l'ocasió? És fantàstica!

Aquí teniu el cartell de La revolució del bon gust, Homenatge Popular a Guillem d'Efak!

La llista d'artistes convidats és llarga, però comptarem amb la presència de Joana Gomila i Iago Aguado, Marta Elka, Toni Pastor i Joan Martorell, Borja Penalba i Mireia Vives, Marcel Pich, Carles Rebassa, Jordi Montañez, Ovidi3, Bartomeu Mestre “Balutxo”, Antoni Riera, Sebastià Bennàssar, Odile Arqué, Bel Olid, Eugènia Manzanares, Mònica van Campen, Eduard Carmona i, d'alguna manera, també hi serà present el millor amic d'en Guillem d'Efak, en Tòfol Pastor “Pífol”. Els actors manacorins Toni-Lluís Reyes i Maria Antònia Salas seran les persones encarregades de conduir l'acte.



Vos ho perdreu?

Fonts:
Illencs Pel Català ha compartit la foto de Illencs - Illencs Pel Català Foto

http://www.llibertat.cat/2016/04/llencs-organitzara-a-barcelona-un-homenatge-al-poeta-manacori-guillem-d-efak-34488

Illencs Pel Català ha compartit la foto de Illencs - Illencs Pel Català Cartell