traducció - translate - traducción

dissabte, 23 d’abril del 2016

El compte del PP a un banc suís porta sorpreses

corrupto201210027997_grande [1]
La milionària compte de Bárcenas, amagada en un banc suís, està a nom de "Mariano Rajoy, president del Partit Popular"Què passa amb aquesta documentació proporcionada pel Dresdnen Bank de Suïssa? El PSOE calla Per què? Els grans mitjans de comunicació s'han oblidat Per què? La fiscalia no actua Per què? Davant tant oblit és necessari portar a col·lació aquest assumpte que en qualsevol lloc d'Europa i del món civilitzat al caradeplasmasenyor Rajoy ja ho haguessin assegut en una catapulta i llaçat de la Moncloa. Ha arribat el moment de posar les coses en clar, una vegada que s'ha iniciat l'enfonsament del sistema polític que des de la transició ha estat agermanat amb l'oligarquia del franquisme, entre uns i altres han portat el país fer punyetes: cada matí esmorzem amb un nou cas de corrupció dels que ja es perd el compte. Un cas execrable de corrupció queda submergit per un altre esperpent més corrupte encara en un disbauxa sense fi. Què queda en la memòria del cas Bárcenas? Es tractava de l'enèsim tresorer del Partit Popular que el enxampen amb el carret dels gelats: una luxosa compte en el Dresdnen Bank de Suïssa. No es pot entendre que semblant troballa no provoqui immediats cessaments de càrrecs polítics si més no per a guardar les aparences. Aquí les coses es fan d'una altra manera: uns es cobreixen als altres i el populatxo que es foti. Hi ha algú, amb seny, que es pugui creure que l'import d'un compte tan voluminosa siguin les cises de l'extresorer? Si aquests 50 milions d'euros és la cisa a quant ascendeix el capital cisat? Això no quadra ni tampoc van quadrar les declaracions de Mariano Rajoy per Bloomberg TV on el president va ficar la pota: Hi ha coses que no es poden demostrar" , que lliga amb una altra encara més memorable: "Tot el que s'ha publicat és fals tret d'alguna cosa " . Entre les ficades de pota també consten equivocacions respecte a Bárcenas: "Vaig cometre l'error de creure a un fals innocent però no d'encobrir un presumpte culpable" . Encara podríem seguir amb manifestacions per fugir d'estudi com l'antològica "fi de la cita " . Tot per tal de reproduir el guió, desenvolupat a la cúpula del PP, quan es van veure amb la soga al coll: els" papers de Bárcenas "són de Bárcenas i de ningú més.

imagesCAE51DIC
L'estratègia és de pura supervivència i més val perdre els diners en el compte de Suïssa que desaparegui el partit i tots els seus gangues. Els diners es perdrà irremeiablement al notificar al banc suís la procedència il·lícita. Ni ho podrà disposar Bárcenas ni tampoc el PP. La resposta del Dresdnen Bank sobre el compte de Luis Bárcenas és exhaustiva. Es pot dir que és integral mentre altres són limitades a complir la normativa bancària que es limita a informar sobre el titular del compte i el saldo disponible, poca cosa més. En canvi el banc suís va aportar la fitxa bancària i diversos dades complementàries, a més d'un informe de la persona responsable del compte: Agata Stimoni. Ha passat el temps suficient i els documents han circulat d'un lloc a un altre en la xarxa i el PP no ha dit res de res, mort el gos morta la ràbia. Tanmateix és una constatació que el que pretenen és que s'oblidi l'assumpte entre d'altres de menor nivell i la tan esbombada xerrameca que li hem donat el salt a la crisi. Hi ha un altre argument que certifica la documentació aportada pel Dresdnen Bank al que apunta el nom de Mariano Rajoy amb el següent text: "President donis Partit Popular, Oppositionsführer im Spanischen Kongres" , Sembla que no hi ha cap dubte. Com que no n'hi ha un cop que s'han començat a aixecar les tapes de les clavegueres en les operacions del PP en un pom de suborns que s'acabaven per repartir en sobres la cúpula del partit. Anem al gra i als papers que impliquen al president del govern.

1-14179bd9dc [1]
document A
El document que he marcat com A té un comú denominador amb els altres que s'exposen, els trepants d'arxiu, el que dóna a entendre que procedeixen del mateix origen: el Dresdnen Bank. La primera al front, per disposar d'un bunqueritzada secret bancari apareix en aquesta espècie de fitxa el nom de Luís Bárcenas Gutiérrez i desprésBeziehungen que significa alguna cosa així com "cobertura d '" i com natürliche personin (persona física ) i com primer de la llista Mariano Rajoy, definit en aquell moment com "president del PP i cap de l'oposició del Congrés espanyol" i destaca la seva candidatura el 2004 a la presidència del Govern. la fitxa fa referència aJurisliche personin (persones jurídiques) i facilita una relació de empreses vinculades amb les persones físiques en referència amb el compte. A més fa referència a les empreses vinculades amb Luís Bárcenas. Una cosa mai vista, Com pot constar a la fitxa bancària el nom del "president del PP"? Vaja porqueria de tramitació d'un compte secret per part de tresorer d'un partit polític que deixa amb el cul a l'aire a l'organització. Http: //www.elplural.com/wp-content/uploads/2014/05/Barcenas.pdf  Deu ser una estratègia del mateix Bárcenas per posar en marxa el ventilador en el cas que l'enxampin.
2-2a11faa73b [1]
document B
Document B, té data de 2005, s'aprecia que és un document interior entre la responsable del compte Agathe Stimoli i un superior que li demana dades sobre el compte de la Fundació Sinequanon, segons sembla, ja en aquesta data, el banc no es fiava de la legalitat dels fons dipositats i Bárcenas havia estat requerit a informar de l'origen dels diners dipositats.Les societats que apareixen a la fitxa com La Moraleja,Acesa, AUDASA ... .., són empreses que l'extresorer va manifestar la seva participació. Sobre Acesa es fa necessari comentar un cop es mostrin els papers.Juntament amb AUDASA són empreses concessionàries de l'Estat espanyol Qui dóna les concessions a aquestes empreses? El govern. Doncs, estem al cap del carrer o si ho prefereixen: blanc i en ampolla. El pagament del suborn pot ser en accions i ens vam quedar tan tranquils.
1-f069fd9530 [1]
document C
Document C, datat al febrer de 2009, un document intern que deixa constància de la petició del client que en el seu nom es personarà un "manat" per donar instruccions sobre el compte, la seva cartera de valors i amb autorització per fer disposicions o transferències . En una altra nota interna del banc fa referència a una reunió anterior amb Bárcenas "i el seu amic Luis F." (es tracta de Luís Yánez) en un hotel de Madrid celebrada el 27 de juny de 2006. En aquest moment el compte suïssa acumula 15 , 5 milions d'euros. Un altre document intern datat el 16 octubre 2006 inclòs en la comissió rogatòria l'entitat dóna compte d'una reunió d'un dels seus empleats amb Bárcenas a Madrid, el 5 d'octubre d'aquest mateix any, per a tractar assumptes relacionats amb la seva cartera d'inversions . Per aquelles dates, el compte disposava de 18,1 milions d'euros. L'avaluació final del banc és concloent: "El client està molt satisfet amb els nostres serveis".
5-9c6f6c6576 [1]
document D
Document D, té data del 10 de març de 2009. El "manat" que el banc espera anunciat en el document C és Luís Yánez que dirigeix ​​un escrit de pròpia mà al Dresdnen Bank on esmenta "En relació amb la instrucció del Sr. Bárcenas .. " Doncs resulta que és un broker que treballa per a la família Botín. Un compte bancari amagada sota el secret suís en la qual figura el president del govern pot tenir accés i disposició persona que no sigui el tresorer del Partit. Els secrets de vegades deixen de ser-ho si caminen els Botín pel mig.


1-5eb05c69a0 [1]
document I
Document I, té data del 26 de març de 2009. La Fundació Sinequanon domiciliada a Panamà sol·licita al Dresdnen Bank una transferència a un compte al banc HSBC de New York a nom de la societat Brixco SA que explota la producció de llimones en una finca a l'Argentina d'una dimensió extraordinària propietat de La Moraleja SA, una de les empreses que Bárcenas informa al banc que té participació.Casualitats de la vida en aquesta empresa consta com a soci Àngel Sanchis l'anterior extresorer del PP al qual va substituir Bárcenas. La finca, 1 latifundi, produeix tal quantitat de cítrics que té un contracte amb Coca-Cola per subministrar aquest component en la beguda refrescant. ¿Quina casualitat que els tresorers del PP a la vegada siguin socis d'aquest latifundi? La finca de les taronges a l'engròs és del Partit Popular i la resta són ganes de fer-nos combregar amb rodes de molí.
comptes-Barcenas-Suiza_EDIIMA20130117_0042_5 [1]
Detall del Document A en el qual s'aprecia nítidament el nom de Mariano Rajoy
Detall del Document A. Per molt que es desgañite Mariano Rajoy jurant en arameu que anava a sol·licitar, no una sinó dues auditories dels comptes del Partit Popular no deixa de ser un brindis al Sol. En els comptes del partit no hi ha res de aquestes anotacions, és la caixa B i la comptabilitat B de la que tothom sap de què es tracta. el Tribunal de comptes, que és l'organisme que ha de controlar els comptes dels partits polítics porta, intencionadament, un retard d'entre sis i set anys que per llavors ja ningú es recorda de res. El Tribunal de contes es limita a dissertar que les operacions comptabilitzades són poc rigoroses i res més. El que ens ha de sorprendre, són les manifestacions del president del govern al veure assetjat per unes notícies que no esperava, va dir que va a sol·licitar "als socialistes un pacte contra la corrupció". Anem a veure, si es jura per tots els déus que no hi ha corrupció ¿Per què es necessita un pacte? De tot això estem parlant de principis de 2013 i del famós pacte no se sap res de res. Des de llavors han plogut a bots i barrals i hi ha corrupció per donar i vendre. No sembla també estrany que apareixent en els papers de la comissió rogatòria el nom de Mariano Rajoy i del Partit Popular no sigui portada en els mitjans de comunicació? Encara han de sortir a escena els corruptors, les grans empreses que s'han beneficiat dels milers de milions que mentre una bona part ha anat a incrementar el deute públic altra ha buidat les butxaques del populatxo.

L'altra cara de la moneda
acceptin suborns (2)
Els polítics han fallat però siguem sincers la ciutadania no li ha anat a la saga: per ignorància, per un crònic desinterès i un passotisme sobre els assumptes econòmics la bola ha anat rodant i ha estat la causa que ens ha portat fins aquí. Hem de rectificar i ocupar-nos dels assumptes que ens competeixen. La democràcia representativa ha passat a la història i ara no hi ha altra solució que aplicar una democràcia participativa per sortir d'aquesta claveguera i no permetre que això torni a passar. L'oligarquia té el seu millor instrument en el control dels mitjans de comunicació que ens expliquen el que els han deixat que comptin al que cal afegir que alguns jutges han anat tirant de la manta A cap d'aquests mitjans de comunicació li salta a la vista que en la "fitxa" del compte del PP al Dresdnen Bank figuren les societats AUDASA o Acesa? Totes dues són concessionàries de l'Estat, AUDASA es refereix a Autopistes de l'Atlántico Concessionària Espanyola SA avui en mans de Sacyr Vallehermoso (que l'analitzarem en una altra ocasió), i Acesa Autopistes Concessionària Espanyola SA avui Abertis. Els administradors de la concessionària Abertis, que actualment ostenta l'explotació d'aquestes autopistes a consolidar entre el seu grup d'empreses ACESA societat que La Caixa va agrupar amb la participació que ostentava la Caixa de Barcelona en el moment de la fusió de les dues caixes. Que avui constitueixen CaixaBank. Des del mateix instant que La Caixa es va fer amb el control accionarial d'ACESA deixo de respectar les condicions que estaven fixades pel decret 165/67 inherents a l'explotació de l'autopista ia l'aplicació dels beneficis que estaven limitats a un 15% sobre el capital invertit.

images [8]
La Caixa, al seu lliure albir, li va semblar poc el rendiment especificat per llei i publicat al Butlletí Oficial de l'Estat i se'l va saltar a la torera. No només va deixar de complir les condicions especificades sobre la limitació dels beneficis sinó l'obligació de construir nous trams d'autopista amb l'excedent dels beneficis obtinguts. A més, com els beneficis eren quantiosos, havia de fer provisió (retreure dels beneficis) una quantitat perquè un cop acabada la concessió recuperés la inversió aplicada com a obra construïda. Les condicions descrites en el decret d'adjudicació de la concessió són clares; funciona com si es tractés d'un "préstec" que rebia l'Estat i s'aplicava a la construcció de l'autopista. Així, el concessionari cobrava un interès del 15% que obtenia dels ingressos per peatge i retenia una quantitat anual, també dels beneficis, que servia per a constituir un fons amb què liquidar el "préstec" al final de la concessió. ACESA, controlada per La Caixa ho va incomplir tot i es va fer amb els quantiosos beneficis que eren tant com el 77% dels ingressos per peatge Amb els beneficis de quatre anys recupero el total de la inversió, hi ha trams que s'han pagat, a través de peatges, 20, 30, i 40 vegades el cost de l'autopista, concessions a 25 anys encara estan vigents 44 anys després. El desgavell és extraordinari i posa de manifest que l'oligarquia gaudeix de l'empara i protecció de la classe política que permet aquesta mena d'abusos que clamen al cel.

42061318824319461201813 [1]
La Caixa, per fer impossible el rescat de les concessions que gaudia ACESA maquinar un esperpèntic pla que consistia en retreure dels quantiosos beneficis quantitats astronòmiques per, sense cap necessitat, ampliar capital i així blindar la concessió, dit d'una altra manera, en lloc de retreure dels beneficis el cost de l'obra, tal com quedava estipulat en les condicions de la concessió, s'aplicaven en augmentar capital i fer inabastable la quantia a rescatar. No contents amb aquesta maniobra van treure a borsa accions de la companyia amb la qual cosa la capitalització borsària (el valor de les accions pel nombre de les que circulen) va aconseguir més de cinc vegades el seu valor nominal. Totes aquestes astracanades i moltes més li han estat consentides a ACESA per la Generalitat de Catalunya i l'Administració de l'Estat, la constel·lació de favors i coses rares porten rodant durant anys. El robatori a la ciutadania, es podrà dir de moltes maneres, puja a milers de milions. Et preguntaràs que va passar quan la concessionària Acesa va incomplir les condicions d'explotació. El lògic seria que se li retirés la concessió immediatament però en un país amb tants amics aquestes coses no passen i no va passar res de res, la justícia va entrar en escena. Aquesta vulneració de les clàusules del contracte que limitava els beneficis va ser denunciada i posada de manifest pel Ministeri d'Obres Públiques (MOPU), que el 1995 va aconseguir que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya desestimés un recurs que Acesa va interposar sobre la interpretació que donava a l'aplicació del Fons de Reinversió. Aquesta lliure interpretació d'un decret en vigor va ser rebutjada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tot i això enfront d'aquesta resolució judicial, Acesa va recórrer al Tribunal Suprem que li va donar amb la porta als nassos. La concessionària de l'autopista argumentava que l'article 7 del Decret 165/1967, que explicitava les condicions, estava obsolet. Com si les coses es poguessin canviar i acomodar al gust i interès al·legant que està obsolet.  


Aquest enllaç conté la sentència: Tribunal Suprem, Sentència de 23 juny 2003 rec 2353-1996 a l'apartat desè diu: En qualsevol cas, que estem davant d'una obligació l'incompliment activarà els mecanismes previstos per tal hipòtesi ens ho confirma novament la pròpia ACESA . En efecte,  en el conveni subscrit per ella mateixa amb l'Administració General de l'Estat i amb la Generalitat de Catalunya, aquest conveni aprovat pel Reial Decret 2346/1998, que ACESA ha invocat en suport de les seves pretensions, en la clàusula cinquena, apartat segon, afirma que l'article 7 del Decret 165/1967 conté una obligació.  el que ens resulta suficient per a desestimar aquest motiu " la sentència no és susceptible però per obra i gràcia del senyor Don Diners ni la Generalitat de Catalunya, ni el Consell d'Estat , ni el Ministeri d'Obres Públiques (MOPU), ni el Govern mouen un dit perquè la Llei, tan revindicada avui dia, es compleixi. el suborn salta a la vista . No obstant això, mai és tard, veiem en el compte del PP a Suïssa que fan referència al fet que gaudeixen d'accions d'Acesa. Aquests truans s'han quedat amb les autopistes de l'Estat a força de luxosos suborns. Com aquest país pot seguir endavant amb aquesta corrupció generalitzada? Tens més informació en aquest post: Les autopistes catalanes en mans d'estafadors insaciables ... Segueix llegint → és el més llegit de l'arxiu. Els peatges de les autopistes financen el partit de Jordi Pujol ... Segueix llegint → També sobre el compte de Bárcenas tens on entretenir-te :Papers que empaperen Rajoy ... Segueix llegint → el compte de Barcenas a Suïssa és del Partit Popular ... Segueix llegint → a propòsit de Barcenas: "no em consta" ... Segueix llegint →

Font:La cuenta del PP en un banco suizo trae sorpresas | Ataque al poder