traducció - translate - traducción

divendres, 4 de setembre del 2015

FESTA ESTELLÉS EN TWITTER #llegirestellés

AEPV



FESTA ESTELLÉS EN TWITTER
Circular núm. 111/2015

Encetem una campanya en xarxes socials: es tracta de la «Festa Estellés en Twitter» (dins de les activitats proposades per a la Plaça del Llibre d'enguany). Començarà el 4 de setembre, coincidint amb la data de naixement del poeta, transcorrerà paral·lelament a la celebració ja consolidada de les «Festes i Sopars Estellés» i culminarà el dia 20 de novembre, dia del llibre valencià. 
A aquest esdeveniment, volem convocar a personalitats de la cultura i la societat civil valenciana; lectors/es, escriptors/es, llibrers/es, editors/es, i tot aquell que vulga sumar-se, a gravar un micro-vídeo llegint versos d’Estellés. 
Vídeos de «140 caràcters»
La idea, d’acord amb la brevetat i espontaneïtat d’una xarxa com Twitter, és que es tracte de vídeos informals, gravats de forma no professional pels participants. En ells apareixerien versos d’Estellés: bé recitats, o presentats de qualsevol altra manera creativa, sempre utilitzant el micro-vídeo com a mitjà. La durada recomanable s’establiria entre 20 segons i un minut com a màxim.
La campanya, amb el títol genèric «Festa Estellés en Twitter», s’articularà a través de hashtag #llegirestellés.
Objectius
-    Aprofitar les sinèrgies de les festes Estellés per traslladar la festa també a les xarxes, creant un ambient festiu virtual que tindrà el seu desenllaç en La Plaça del Llibre.
-    Impulsar una efecte viral dels versos estellesians, perquè arriben a cercles nous; al mateix temps, animem als lectors no habituals a acostar-se als llibres en valencià.
-    Coordinació amb les distintes celebracions al voltant de la figura d’Estellés, que tindran lloc al llarg de tot el País Valencià, per contribuir a la creació d’una comunitat lectora, que coneix els nostres autors.