traducció - translate - traducción

dimecres, 9 de novembre del 2016

P.U.T.O.S.


Benvolguda, o no, Yayi:

Putes hamburgueses. Putos bistecs de vedella. Putos embotits. Putes pizzes. Putos pastissos de xocolata. Putos croissants. Putos gelats, els de vainilla, els de pistatxo i els d'avellana, especialment. Putos bombons, els de la caixa vermella, si em permets insinuar marques. En definitiva, puto menjar hipercalòric. Què bo que és però com engreixa. Putos, putos, putos. Oh, yeah! Ah! Que descansat he quedat!

I és que estem molt enfadats, oi? L'aigua bull a 100 ºC. Nosaltres fem bullir 140 caràcters. Twitter és la nostra olla a pressió, el nostre lloc en el qual bullir i deixar anar vapor. Estem cabrejats, inquiets, molests, indignats, a punt de tirar escuma per la boca de tant odi. ''Aaaaaargh !!! 'Que cabrejats estem !!!'' Aaaaaargh !!! Tot ens molesta. Els immigrants (putos), els homosexuals (putos), els que no pensen com nosaltres (putos), els que pensen com nosaltres però no prou (putos), els que hi viuen (perquè sí, perquè hi viuen i són uns putos ), els de pell fosca (puta melanina i putos ells), els obesos (putos endrapabunyols), els nens que porten ulleretes (puta miopia i putos ells, per si de cas) i, sobretot, els catalans (putos, reputos i megaputos ).

El món és molt injust, Yayi. Els més de 7300 milions d'habitants d'aquest planeta giratori hauríem de ser clons teus. T'imagines? 7300000000 de Yayis. Iguals a tu. Amb les teves mateixes virtuts i defectes, amb les teves obsessions i amb aquesta poca imaginació per trobar sinònims que dotin d'originalitat la teva catalanofòbia. Ja va sent hora de crear la plataforma P.U.T.O.S, sigles de Patètics Usuaris de Twitter Obsessionats i sociòpates.

Cap a on camina l'ésser humà, Yayi? No vull pensar en 7300000000 de persones emprenyades les unes amb les altres i en què les xarxes socials siguin un món paral·lel de frustracions, ira i animadversió. Prefereixo pensar que la fúria present a les xarxes socials és tan sols l'escombraria intel·lectual inherent al pitjor de la condició humana però que, com tots els detritus, és residual.

Espero que els extraterrestres no interceptin amb la seva súper tecnologia la nostra estranya manera de relacionar-nos. Si fos així, em temo que Spielberg mai s'atrevirà a rodar la segona part d'ET En tot cas, si ho fes, ja sé què serà el primer que aprendrà el simpàtic alienígena: "¡¡¡ ma puta casa !!! 'mon puto telèfon !!! '¡Putos catalufos !!! ".

#Àlex_Ribes
Em pots seguir a Twitter @blogsocietat  i a Facebook
Font: https://societatanonima.wordpress.com/2016/11/08/p-u-t-o-s/